hits

Shake

DEN KOMMENDE FILMEN ER EN FLOPP.

 • Publisert: 14.03.2018, 15:47
 • Kategori: Film / TV / GeekCorner
 • Hei igjen! 

  Altså, er det noe som irriterer meg grenseløst så må det være folk som ser en filmtrailer og gjør seg opp en mening etter 30 sekunders filmklipp som f.eks at denne filmen kommer til å suge, så da kan mann like greit ikke se den. 
  Etter at  trailern til den nye Tomb Raider filmen ble sluppet har jeg stort sett bare sett kommentarer som "Det finnes bare én Lara Croft, og det er Angelina Jolie!", "Skuespilleren passer aldeles ikke til denne rollen, filmen kommer til å suge maks!" Jeg skal være enig i at når jeg først så traileren så var jeg veldig skuffet over at Vikander ble valgt til å spille Lara, jeg har aldri sett henne spille i en film før så det er godt mulig at jeg kommer til å endre mening, derfor lar jeg tvilen komme til gode. Det jeg var skuffet over var at hun overhodet ikke hadde noen likehetstrekk til spillfiguren, noe jeg kunne latt gå om de faktisk hadde giddet å gi henne en frisyre som i alle fall lignet.


  Ser dere hva jeg mener? Hadde de ordnet frisyren hennes hadde det vært hundre ganger bedre! 

   

  Jeg skjønner at folk synes det blir feil at noen andre skal spille Lara Croft, enn Angelina Jolie. Men dét folk glemmer er at filmene Jolie spillte i var basert på videospill de også, og Jolie's film karakter var basert på den tidens spillkarakter som ikke engang ligner på nåtidens Lara Croft. Den nye filmen er basert på spillet fra 2013, og da blir det helt feil å kreve at regissør setter seg inn i franchisen som en helhet, når handlingen i filmen er basert på plottet fra étt spill.

  Jeg er selv litt skeptisk til filmen, da jeg synes spillet var kjempebra og må si at det er en av mine favoritter. Jeg er litt redd for å bli skuffet, men å gi en vurdering av en film jeg ikke har sett enda holder jeg meg for god for, og det synes jeg andre også kan gjøre.

   

  Q: Skal du på kino å se denne? :) Premieren er forøvrig Fredag. 16.Mars! 

 • Publisert: 14.03.2018, 15:47
 • Kategori: Film / TV / GeekCorner
 • 2 kommentarer
 • 2 kommentarer

  Geekian

  14.03.2018 kl.17:28

  Jolie-filmene var egentlig ikke så bra når jeg så dem igjen nå nylig. Jeg har ikke noe spes forhold til hun nye skuespilleren egentlig, men det jeg reagerte mest på er at filmen er frame-by-frame helt like cutscenene i spillet. Men helt enig at de feila med sveisen hennes! :P

  Cathrine Ruth

  15.03.2018 kl.13:03

  Hehe folk sier mye rart. Men gubben vil gjerne se den så jeg lurer litt på om jeg skal få han til å kjøre til byen også overrasker jeg han med kino. :)

  Skriv en ny kommentar